The Faltering Fullback

LITE KUL GREJER: Har just insett att denna videon (från cirka 2012) är inspelad i en pub jag brukar gå till! Eller brukar o brukar, jag har varit där 2 ggr - varav en gång var förra veckan på min kompis Rikards födelsedags-grej. The Faltering Fullback heter den, och den ligger i Finsbury Park. Det är ett verkligt fint ställe vill jag lova, SKÅDA bara urbrittiskheten. Vill man gå dit exakt NU eller och ta en stor pint med lämpligt innehåll? :)) JA DE VILL MAN. Och om man inte vill sitta inne kan man gå ut och sitta ute för de har världens bästa outdoor seating, (kan man ej se i videon dock). 
 
 Tyvärr så började en bartender vid namn PADDY stöta på mig nu senast när jag var där. Alltså HELLO. Jag beställde av honom, sen frågade han vad jag var i från, jag sa Sverige och det var typ det hela. Sen lite senare hittar han mig och ger mig en lapp och går iväg, där står hans nummer och ba "call me sometime /Paddy *smiley face*" Man ba MEN PADDY What you doiin? (Ringde INTE upp Paddy senare if you wanna know). Sen kunde man ju ej beställa av honom längre. Förutom denna lilla "incident" hade jag en väldigt bra kväll! 
 
Förövrigt, om ni ej har observerat det redan, så kan jag ju säga att det är HARRY POTTER dvs Daniel Radcliffe som är med i videon! Kolla på honom! Tycker,han spelar rollen som drunken, desperate hawaiin shirt dude riktigt bra!! (Bättre än vad han spelar HP hehe) ger hans performance 5 utav 5! Hade ju en major crush på honom när man va 14 kankse, som man ofta har, får ju nästan de igen hähähä. 
 
OCH en sista grej: bandet är som spelar är SLOW CLUB, och jag såg faktiskt dom live förra året (de var support åt Jamie T). Tyckte i ärlighetens namn inte att de var så jättebra just då, men den låten kan jag ta in iaf! 
 
SÅ DÄR VA EN LITEN KUL GREJ COMPILATION, KUL VA?! 
LDN | |
#1 - - Kajsa- din fru:

I can't blame Paddy Smiley face the bartender ! Hade också stött på dig :P <3

#2 - - Kajsa- din fru:

I can't blame Paddy Smiley face the bartender ! Hade också stött på dig :P <3

Svar: ohh lalala! quote kajsa: "pauline kommer över på mat och jag fann mig själv i sexiga underkläder" ahaha <33
pauw

Upp