Den 8:e Mars 2014 "Grattis Charley"

Alright, så det här är ett inlägg som SKULLE kommit upp på årsdagen av Charlottes 21:a födelsdag, eller ja, lämpligen borde det väl kommit upp strax efter Charlis faktiska 21:a födelsedag och inte efter den 22:a, men eftersom jag är extremt seg med att blogga så blire så här! 
Detta året fyllde Charlot (läs som Merlot, vinet) logiskt nog 22, men då var ju ej jag med så det går ju inte att blogga om, förra året närvarade dock underteckand i allra högsta grad och hade kameran i allra högsta hugg, soee häng me på festligheterna vetja. 
Det hela började på pub i East Finchely, precis bakom stationen,  där vi (födelsedagsbarnet, Amanda, Jacob och jag) började med lite mat. Kan ha vart så att jag endast köpte en tallrik med CHIPS och sen en chocolate brownie på det, för det är ju rimligt? 
*Amanda ser avundsjukt på när Charles öppnar upp ett guldpaket* hehe nämen faktiskt fick Amandis också presenter för detta råkade dessutom vara deras SISTA HELG I LONDON (förädare) så de fick båda lite avskedsgåvor av Jacob. Minns att det kan ha varit ett lösskägg Amanda fick, minns ej poängen med det dock?? Char fick en tshirt av Jacob som inte var safe for work, den visar vi inte på denna bloggen, lite civiliserade är vi ändå här!  
NÅVÄL, efter måltiden gick vi upp till deras lgh och *fixade* oss lite, jag hade redan målat på massa eyeliner innan, men målade på lite te - MORE IS MORE. Sen åkte vi tunnebana raka vägen ner till Camden Town som är ett ytterst lämligt ställe att åka till om man ska ut o fira ngt. 
Jakey-boii och jag ser otroligt med ut som vanligt, VAKNA!!!
Yuhuuu vi kom fraaam till Camdeeen och gick till Brew Dog som har massavis med bra craft beers som har roliga namn som t.ex. dead pony club. Sen har de även PIZZA OCH BOARD GAMES. Vi började att spela ett saftigt parti Trivial Pursuit som ingen fattade men som jag på någotvis lyckades VINNA. 
Ahaha juste minns att Charlotte försökte hjälpa mig att fuska mig till vinsten genom att hålla upp sin mobil med svaren på, men jag kunde liksom inte se det eller fattade inte det iaf och sen inne på toan skriker hon bara till mej "MEN SER DU INTE ATT JAG HÅLLER UPP SVAREN" ahah nää för ja e blind!! Så jag vann helt på skillz *mastermind nästa*
Nu börjar det hända grejer, smize-bild på G! En bra sak jag lärde mig av Chawauda under deras tid här, smizen, alltså konceptet, konsten att bemästra den besitter jag inte ännu. 
Man ska liksom suga in kinderna lite och titta seriöst och svårt in i kameran, det är ett Tyra Banks Top Model trick tydligen, men det är sjukt svårt, jag kan ej för jag blir för fnissig. Men the Chawauda är då experter inom detta område. 
Men shit här har vi ju gått vidare från Brew Dog till Barfly, hänger ju för fan inte ens med själv längre!! Mkt annat att notera oxå: Jacobs "hover-hand". Jacobs ansikte som på någtvis i detta foto saknar ögon. Klas och Rikard har anslutit till gruppen. Charley har en sån himmlans fin grön klänning som man bara typ vill stryka över handen med *soo soft*
ahah älskar denna bilden när alla ba *Leanszz over to the side* som ett gäng dominos, Rikard och Klas, (måste hitta på ngt slags artistnamn till dem känner jag btw, "Rikard och Klas" låter liksom inte så.. kul?) är inte med på noterna dock, leaaaan guys, leeaaan
Jag var taggaad? 
Hahaaaa, här försöker Amanday draaaa in Klas i bild. Jag försöker göra en "smize" men man ser at jag håller på att börja skratta. Tyra skulle däremot varit stolt över Charlotte och hennes model face här. So frikkin fierce! 
Här har vi lyckats får in Klas i bild men han är tydligen den enda som är värdig ljuset, han är ljusvarelsen, frälsaren, han mörklägger liksom oss andra ahaha ser så roligt ut, tre demoner där bak.
wohoo group photo ju! Men aaah juste den killen där längst till vänster var så jädrans jobbig, det var en "kompis" till Klas eller Rikard? Oklart? Minns ej, kan ha varit fransman alternativt irländare? Minns verkligen inte!! hahahaaa aah stackars Klas och Rikard iaf, för de fick typ se efter honom som ett barn ses efter. Rikard at some point "Nä Klas nu är det din tur att hålla koll på honom, jag orkar inte längre".
Jaha och sedan stängde tyvärr Barfly (måste gå dit igen har inte varit där på aaaages) och då åkte vi hem till Rikard och Klas och åt våfflor antar jag för det brukar vi göra där. Är dock ganska säker på att vi tog en taxi och inte cyklade dit på Barclays bikes, men det ser ut som vi övervägde det. 
 Så Grattis Charlotte på din födelsedag lite försent! Hoppas dagen var ytterst spektakulär detta året oxå! 
LDN | |
Upp