Senaste tiden

På senaste tiden har jag pluggat matte, trigonometri, vilket innbär att man måste använda massa olika linjaler och vinklar. Det får mig att stirra med tom blick ut genom fönstret. Kul story: häromdagen gick jag in på ett Costa och skulle plugga, och på vägen in i dörren tappar jag mitt pennskrin med alla dessa grejer i :( :( Så hela golvet bestrött med mina jäkla linjaler. Och får krypa runt där i en halvminut och plocka upp allt. Pinsamt, men tänkte att fan vad smart jag verkar nu som går omkring med en himla cirkelritare(? eller passare kankse det heter) undra om folk tänkte det "ooh undra vad har hon den till" eller tänkte de bara "klant"?
Senaste tidens matkonsumtion har mest betått av WHAM BAM BLACKCURRANT JAM (som jag fick gratis i "grönsakslådan" pga värvade en ny medlem t Able&Cole - så de ble glaaada). Så fort jag öppnar kylskåpsdörren och ser burken känner jag mig tvungen att skrika namnet rakt ut! Händer varje dag! Den e jättegod och har inte ätit sylt på hur länge som helst. 
Dryckeskonsumtionen har bestått av mycket kaffe och vatten men även mycket öl för jag har upptäckt att TWICKENHAM har ett eget bryggeri!! Visste inte det?! Och de gör varsta god öl i värsta snygga flaskor! Så har suttit hemma och druckit den //mvh *i have no friends* 
Och häromhelgen gjorde George och jag egen pizza!! SKÅDA hur snygg den blev!! Jag hade ost och squash och spenat på min och egengjord tomatsås! Tyvärr tyckte jag att den smakade ganska så äckligt, oklart om det var squashen, degen eller såsen som förstörde. Men snygg blev den allt!! Och det är ju det som räknas, utsidan är viktigast... eller hur var det nu..? 
 
Sen hände det återigen att jag *tvingas* dricka upp en flaska vin, vitt denna gång, pga George använde en skvätt i matlagningen och sen står en hel flaska där och ruttnar bara. så då ställer man ju såklart upp! Tur att han har mig! Blaskigt och billigt från waitrose. det får fem utav fem solar.
LDN | |
Upp