Deep Shit.

yuhuu igår var rooooligt för jag gick ut på klubby (STOPPA PRESSARNA) med Marta och Emil! Har velat gå på denna "night:en" - DEEP SHIT - jätteee länge och äntligeeeeen lyckades jag få med mig några polare till den ehe. Den anordnas cirka en gång i månaden i källaren på ett hotell (återkommer angående detta) av två av mina favs: Friendly Fires-Jack och Foals-Edwin (numera skibolags-buds, ohoho yes please!).
 
Nå väl, mejlar man dem kommer man med på gästlistan och in GRATIS. JO TACK, liksom väldigt bra upplägg - två bra snubbar bjuder in olika djs och det är gratis och det är SÅ GOTT SOM PÅ VÄSTRA DELEN AV STAN, i Fitzrovia!! (ja jag sa så gott som). Allt sånt här händer annars bara i hipster-east and frankly my dear så är det fan jobbigt att behöva åka till flippin Shoreditch så fort man vill gå o höra på ngn nice dj, så ni förstår min glädje. Ja eller det kanke ni inte gör MEN detta är väldigt NICE helt enkelt. 
 
Först vart jag dock orolig att det inte skulle bli av, så satt hemma och surade och drack öl för mig själv och var en förlorare. Men sen ringde jag t Emil och han ba men joo we're still on kom hit och häng hos oss. SÅ då fick jag ironiskt nog åka till flippin EAST iaf för han bor i Stoke Newington och det tar lite över en timme dit, men jag hade  2 öl innanför västen och massa bra musik på min ipod så det kändes inte som att det tog så lång tid trots allt.
 
Väl där så fick jag risgrynsgröt! Så extremt passande - för GEORGE brukar alltid göra gröt till oss på morgonen, men denna dagen så fick han slut(?!) på havregryn så han gjorde bara t sig själv! Så lille jag blev utan!! Lessen. Men tur då att man åkte till Stokey och vankas det gröt i stora lass, så man ble försedd med sin dagliga dos trots allt! yuhuu
 
Vid cirka midnatt åkte Marta, Emil o jag mot central för att hitta detta hotell där Deep Shit var. Marta hade redan vänner som var där. och va sms fick vi reda på att *this is the coolest place ever* osv så det kändes ju minst sagt lovande. Well well, sen kom vi dit då, enligt adressen låg det i ett London Edition hotell och det var liksom fancy på en helt annan nivå av fancy. Tänkte att vaaa är det verkligen här inne (tänk marmor, ljuskronor, boutique style etc) så vi gick runt på gatan utanför *vilsna*. 2 vakter frågar: "What are you looking for?" Emil *osäker harkling* "Erhh deep shit?" ahahah så himla komikst tyckte jag. Men de ba: jajaj gå in där och sen ner till höger! 
 
SÅ det gjorde vi och fick stämplar osv. (garderoben var gratis den mee - jag ba detta är too good to be true)! Men det var på riktigt! Det var helt LAGOM med folk, fullt på dansgolvet men inte så man behövde armbåga sig omkring och risk för att punktera en lunga/få drinken sin utspilld. Soundsytemet var unreal, det var så jäkla FRÄSCHT därinne i lokalen tänk typ modern skidstuga(?) haha. Baren var dyr, men de sålde ngnslags asgod SLUSHIE med finsk vodka - kan man ju oxå kalla fräscht yuhuu. Jag fick dock världens brainfreeze mitt på dansgolvet och stelnade till mitt i ett av mina moves uhuhu skulle velat att ngn fångade det ansiktsuttrycket på bild.  AAH o sen då musiken var ju bara helt förträffligt imo, nice elektro beats rytmisk dansmusik, inga konstigheter. o folk därinne vara ba sköna och dansade och groovade, inga idioter. SO HAPPI ABOUT THIS PLACE. 
 
Tyvärr så stängde det *NOOO*. Å vi var tvungna att gå, jag föreslog dock att vi skulle försöka nässla oss in på hotellet o lyckas bo där och få äta frukost där, helt rimiligt. Men nä. Vi ville va ute lite till och Martas vän visste ett ställe som var öppet längre. Men det var liksom ett Be At One, och inget offense Be At One, men KONTRASTEN efter att ha varit in the Basement på London Edition Hotel o sen gå dit var väldigt påtaglig. 
 
Spelade bara dååålig musik och jobbiga fulla människor där.. Haha på slutet blev det dock lite härlig cheesy music som typ "You're the one that i want" från GREASE. Men dåå är det ju jäkligt tråkigt att vara ute med ett couple för det är ju värsta COUPLE LÅTEN eller vad. Så vad ska en ensam kivnna göra, jo jag sjöng givetvis BÅDE Sandy och Danny's part och dansade på för mig själv. No regrets. Hahaha och sen ännu värre: I HAVE HAD THE TIME OF MY LIFE - aka Dirty Dancing låten kom oxå. Men då höll jag ba på att hetsa Emil att göra *lyftet* med Marta - alltså det hade verkligen funkat trust me. Hon e så liten! Jahopp dags att åka hem sen. Direkt buss från Piccadilly Circus yuhuu, ska alltid gå ut i central from now on, så värt ju!! 
 
Kommer sedan hem, och är hungrig. Har dipp(!!) i kylen och en halv chipspåse kvar. Chipsen tar slut men ej dippen. Äter då dippen med händerna, pga full och fortfarande hungrig och vill ej wast:a dippen. 
 
OK DETTA BLEV ETT EXTREMT LÅNGT INLÄGG MEN SÅ BLIRE IBLAND.  Hejdå!
 
//Pauline "klubbrecensenten" (Deep Shit får 11 poäng av 10 möjliga).
LDN | |
#1 - - Kajsa- din fru:

asså skrattade ihjäl mig, love! ;P

#2 - - pauwsi:

du skulle vart meeeed, du kunde varit min Sandy <3

Upp