I'm blue dabadidabada

 
LDN | | 2 kommentarer |

The morning we went to Heavenly Stables

Woah - minor bild-bomb från 28 mars.
 1. Sofia och jag hade bokat en ridtur för oss på *Heavenly Stables*.
 2. Stallets invånare strövade omkring fritt på området och kom glatt fram och hälsade på oss.
 3. Jag fick rida en liten vit ponny som hette Jane, pigg som en mört.
 4. Och vilken ridtur det vara sen... Sofia red en annan liten rackare och med oss på turen var två andra sydafrikaner som inte var så vana ryttare, plus våran guide, en ung lite knepig tjej. Rätt galen. Red med lång tygel, full fart framåt, häng med och håll i er var väl ungefär vad som gällde.
 5. Vi red på snirkliga små sandstigar genom djungelaktig miljö i +1 h såg vilda apor i träden. Sen fick man äntligen sin livslånga hästtjejs dröm uppfylld: fick galoppera on the MOTHERFLIPPIN BEACH.
 6. Alltså det var *magiskt* i brist på bättre ord. Satt och flinade nöjt för mig själv exakt hela tiden. Lilla ponnyn var helt tokig och drog iväg med mej! Men ÅH HUR KUL VARE?! Alltså som sagt *DRÖMMEN*
 7. Sofia som nyligen plockat upp ridningen igen efter en långvarig paus sken också som en sol! Jag är så gla att hon var med på resan, annars hade inte en sådan här sak blivit av! TACK SOFIA <333
 8. Efter att ha flängt runt ett tag, ja det var verkligen vad vi gjorde - flängde runt på stranden då vissa ryttare inte hade så bra kontroll på sina hästar hehe, vände vi tillbaka in djungeln igen. 
 9. Jag bestämde mig att det kankse var bäst att jag red sist i ledet, så jag kunde *hålla koll* plus ville inte prata med "guiden" mer, hon var så konstig, så Sofia fick den trevliga upplevelse på hemvägen istället haha. 
 10. På väg uppför sanddynerna mötte vi en man som var ute och red sin vita arab hingst lite casual sådär ba och såg ut som han var med i nån filminspelning, han drog direkt ner till vattenbrynet sen med och började styla lite för alla som vill kolla.
 11. Vi kom tillbaka till stallet efter totalt 3 timmar i sadeln. (Hade ju svårt o gå ett par dagar efteråt sen ja, är ju neeeedless to say). Vi hängde i stallet och *hjälpte till* aka konstiga tjejen körde med oss - hon gillade det "carry this" "do that" "follow me". Men vi fick iaf träffa BACON.
 12. BACON DEN LURVIGA GRISEN. Han är nog den lyckligaste grisen i världen. OBS - håren var ej mjuka utan väldigt sträva så han var inte så "gosig" att gulla med om nån undrar. Men hur bra har han det? 
Till slut blev hästtjerna upplockad av de failade tennisspelarana,hade varit svårt att hitta en bana den dagen tror jag, och blev hemsjuktsade till PE. Där upptäckte jag att jag fått en väldigt lokal solbränna: note to self, rid aldrig på en beach i Sydafrika, i solgasset, i jeans med hål i knäna, det kommer se sjukt dumt ut efteråt. 
South Africa | | Kommentera |

WADDUP LDN?

Måste. Bli. Bättre. På. Att. Blogga. 
Har så många bilder som jag vill lägga ut. Måste ta tag i detta. 
Under tiden kan man ju glädjas över att man bor i den här fantastiska staden. Kommer få sjuka wihtdrawl symptoms.
LDN | | Kommentera |
Upp