INTERSTELLAR

 
Den här fantastiska filmen var jag och George och såg i IMAX i tisdags. Kort och gott så handlar den om att fösöka hitta ett annat ställe att bo på än jorden. En av de bästa filmer jag har sett - så bra gjord!! För mig var det typ fysiskt jobbigt att kolla ibland för jag blir så överväldigad av den oändliga rymden. Satt och grät/skakade genom hälften ungefär pga. emotional! Jättebra casting oxå, Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Micheal Caine och sen världens sötaste tjej Mackenzie Fox som spelar dottern, älskade henne.
 
Jag har inte sett 2001: Ett rymdäventyr, men George säger att den påminnner om den.  Så gå och se den!! Pappa som aldrig gå på bio denna kankse du skulle gilla? 
| | Kommentera |

Throwback till Trentemøller

 Idag skulle jag egentligen ha träffat mina bästa personer Emil och Elisabeth, men jag satt upp och räknade matte till klockan 5 imorse, vaknade nu vid 12 och har fortfarande astronomiskt många tal kvar att räkna innan jag kommit ifatt och dessutom har jag ett stundade prov nästa vecka... Så jag har insett att jag måste fortsätta med med matten idag  och då måste tyvärr cake eating session med dessa två i London Fields offras. uhuh sadness.
Här är lite bilder från andra good times med de två. De är från 7:e november förra året när vi gick och såg Trentemøller (med support från Den Sorte Skole) på Kentish Town Forum.
Innan vi gick till konserten laddade vi på någon väldigt ale:ig pub längre upp på gatan. De hade en sprakande brasa och jag åt en stor brödbulle med massa chutney och ost i. Så laddar man på bästa sättet för en konsert.
Kentish Town Forum är från början en art deco biograf, så att gå på konsert där är alltid ett sant nöje eftersom lokalen är väldigt vacker, att dessutom göra det med sina två bästa personer och se något nytt och spännade som man inte tidagare bevittnat gör inte saken sämre. 
En bild på the forum, jag har inte tagit den.
Konsert var riktigt bra. Jag var inte så bekant med några av banden tidigare, men gillade det! Det hängde några halvläskiga kokonger och såg olycksbådande ut i bakgunden. 
Emil  :*) Han ser ut som han försöker göra sig så liten?  hahaha
Elisabeth och jag sjäv (uhu what's with the pouty face??)
Trentemøller är som man kankse kan gissa av namnet från Danmark och det var vår kära dansk som ville gå och se detta och vi följde glatt med. Spelar någon typ av rave:ig elektronisk dansmusik, i brist på bättre ord - jag är ingen musikrescensent!
Denna ljuvliga kvinna gästade på vocals, vet ej hennes namn :( 
Om man känner för att lyssna lite på Trentemøller så kan man göra det genom att trycka på play här ovan, jag rekommenderar det starkt.
Konserten var slut och jag kände mig himla gald att man kunde få en sån här fantastisk muiskupplevelse en vanlig torsdag (hade tagit ledigt från jobbet till och med oh yeaaah så värt!!)
Därefter forsatte jag mot Chalk Farm där Emelie och Charlotte var i full gång och hade så varit sedan cirka klockan 3 på eftermiddagen. Vi hade en ganska legendarisk kväll kan jag känna nu när jag ser tillbaka på det såhär i efterhand. Vi gick bl.a. till Barfly där denna episka bilden togs. Charlotte hånglade med random awkward kille och myntade det fantastiska utrycket "Jaha, där berikade jag i alla fall hans liv!"
 Bonusbild, älskar de där två - de är också min bästa personer! 
Hejdå, nu tillbaka till matten!
Gigs/Festivals, Ljud | | En kommentar |

Courgette Lasagne

 
Detta ska jag laga nu!! Hoppas det blir lika gott som det ser ut i videon *dreglar*
| | Kommentera |
Upp