Parklife #2

Annat parkhäng. Hyde Park denna gång. Jacob, Charlotte och Amanda. 
Vad mysigt vi hade det där, det var söndagen efter Chawaudas sista utekväll här i London. Vi var lite slitna, en picknick vr precis vad vi behövde. låg där och latade oss i flera timmar.
Fy fasiken vad jag kommer sakna Charlotte och Amanda alltså. Det har inte riktigt sjunkit in ännu att de faktiskt inte bor här längre. Kommer säkert märkas av så fort man kommer tillbaka till normala London-livet igen dock. Och ba undrar om man de vill ut och ta en öl och så är de inte här uhuhu.
Har senaste veckorna gått runt i deras gamla avlagda kläder och sörjt.
Aw fin dag hade vi där iaf.
LDN | | Kommentera |

Parklife

Om någon har undrat över vädret i Storbritannien har varit de senaste veckorna så kan jag rapportera att det har varit jävligt fint! Kolla bara in hur bra dessa krokusarna har det i solen *awww här myser vi mmm*
 Påskliljor finns det också i överflöd, jag tror de planerar att ta över världen faktsiskt - THEY ARE EVERYWHERE. se upp för dom. rätt vad det är så står de där utanför din dörr en vacker dag och ba "vi är övermäkitga, we  outnumber you simple humans, obey us!!"
Dessa bilder är tagna i Marble Hill Park som ligger 15 minuters promenix från lägenheten. Det är ett jättehärligt parkområde, stort också, som ligger i anslutning till Marble Hill House. (det vita som skymtas i bakgrunden). Försöker ta mig dit ett par gånger i veckan, 
George är med och promenerar ibland också! Just här känner han sig lite groggy efter en vaccinationsspruta, vi tog vaccinationer inför resan för ett par veckor sen och gick till parken efteråt. Jag var väldigt illa därann och tyckte extra synd om mig själv, för jag fick 4 vaccinationer, 2 i vardera arm, så kunde inte lyfta dem. SYND OM MIG.
Heheh men ändå vid gott mod verkar det som, ererere herpy-derp. Vill man ut o resa får man väl offra en arm eller två för en kväll (typan bara att det var en kväll jag gick på Despacio "disco" och dansade i 6 timmar men ej kunde göra min supercoola 70s dance moves uhuh).
LDN | | Kommentera |

Singapore & Bali here we go

(Detta inlägg ville inte postas igårkväll, lite segt internet)
NU BÖRJAR ÄVENTYRET! Just nu befinner jag mig i flippin SINGAPORE. I Georges pappas lägenhet, 19:e våningen - så här bra utsikt har man därifrån.
Känns helt fantastiskt och overkligt att dagen för resan äntligen är kommen och att man är framme! Det var en lång resa, men det gick bra. Kunde dock inte sova så har väl varit uppe i cirka 35 timmar nu. yaaay hjärnan bara what the fucks going on?? (det kallas jetlag, hjärnan),
Vi landade efter 3 på eftermiddagen så idag har vi inte hunnit med så jättemycket, men Jim visade oss runt lite nere vid marinan. Den skylinen där ja. Allt är så himla stort här, och stora ytor, man får plats känns det som (till skillnad från Lodnon).  Nice. 
 
Far och son - ett kärt återseenede. Vi åt middag på en Thai resturang. För mycket Phat Thai blev det för min del. Proppmätt.
 
En kort visit blev det bara här nu i Singapore, men vi kommer tillbaka nästa vecka och utforskar landet mer. Imorgon bär det av till Indonesien och Bali, kommer inte ta med mig datorn dit så dessvärre ingen uppdatering förrens vi kommer tillbaka hit. So long! 
Singapore/Bali | | Kommentera |
Upp