THE FLAT

tja tja bloggen. här kommer ett litet inlägg om stället jag bor på! det håller på att bli riktigt trivsamt att spendera sina dagar i lägenheten nu. Tidigare brukade jag verkligen AVSKY att va där. Men har nu med IKEAS hjälp lyckats hitta lite bra förvaringslösningar så man har någonstans att göra av alla sina saker! Annars brukade den ständigt vara i ett tillstånd av fullständigt kaos, förutom när man hade någon på besök och tvingades panikstäda.
 "Firar" faktiskt ett år boendes ihop med George nu för någon dag sen, i den mån man nu firar det? Well anyway, här är köket. När jag gick till jobbet idag så började George att måla väggarna där - hur ska det gå tänkte jag, han stod nämligen och balanserade där vattenkokaren står ungefär. såg lite vingligt ut. Och mkt riktigt fick jag senare ett meddelande på facebook där det stod att han hade ramlat in i hörnet på kylskåpet och nu hade "a bruised boob" KLANTO.
Så här såg det ungefär ut innan jag gick. Men nu kankse det är vi färg över hela köket... vad vet jag. Har haft de bilderna i ett utkast hur länge som helst av någon outgrundlig anledning. Tänkte väl visa hur jag bodde nån gång, men det blev aldrig av. SÅ HÄR HAR NI DET- om ngn nu suttit och väntat på detta, happy friday to you. 
Vi bor, för den ovetande, i en lägenhet som Georges pappa har haft i minst 20 år tror jag.  Genom åren har han bott här en del själv men mest så har han haft den uthyrd till andra. George fick ta över den när han började universitet för några år sen eftersom det var en ganska omfattande brand i det huset han och hans mamma bodde i då. 
George delade under sina glada universitetsdagar lägenheten med Jimmy. Min favoritperson (hehe sarkasm!!)  De hade också ett band tillsammans, Detta slutade, för den ovetande, olyckligt. När jag först var och hälsade på dom vilket måste varit sent 2010 såg lägenheten väldigt annorlunda ut mot vad den gör idag. Den var SLITEN. och alla möbler och inredning had inte uppdaterats sen 80 talet skulle jag tro. Dessutm var den så välstädad som man kan förvänta sig när det bor vå ungkarlar där. Nu vill jag inte hålla på att bitcha om städning - ni ska veta att jag lever efter principen "lite skit i hörnen är bättre än ett rent helvete" (från en skylt som hänger i min mormor och morfars badrum) men jag kunde verkligen bli helt sjuk av allt damm som fanns i Georges sovrum om jag sov där en natt- DET VAR DISGUSTING. 
Sen jag anlände, i mina hundpyjamas byxor och grå tofflor, hålls det ganska rent! Sen så har det mesta bytts ut, köket, toalett och badrum har blivit uppdaterat och så gjorde George sig av med många gamla möbler oxå och skafffade nya. Plus lite färg på väggarna, trevligt med vitt i stället för smutsflottgult. Så nu är det som sagt ganska trivsamt. Men sen dessa bilder togs har de hänt ännu lite mer, får väl göra ett inlägg till dårå!,, 
Det är allså en stora hall, ett litet kök, en toalett, ett badrum, ett vardagsrum, och så två sovrum. Här är en bild av det jag kommer befinna mig i inom 2 timmar. Är såååå trött. Har inte alls lust att cykla de två milen hem från jobbet. Men nu är det iaf helg så man får vila benen i 2 dagar. MUCH APPRECIATED. soova mmm,
God natt, sov gott och dröm sött, 
| | Kommentera |

Southbank

Hello. Vad händer med mina dagar egentligen? Jag är den mest oproduktiva människan... Sover till klockan 1 och sen är det enda man hinner göra innan jobbet äta frukost, laga mat och klä på sig ungefär.  Ta en promenad i närområdet om man är snabb!
Annat var det i sommras, då kunde jag vara så produktiv på dagarana, fattar inte hur?? Kunde masa mig upp vid 10, snittade nog på 5 timmars sömn per natt då - men vem vill sova? Tycker the fact att man sover bort 1 tredjedel av sitt liv är mycket skrämmande, sånt vill jag inte syssla med! Och sen kunde jag vara ute ur lägenheten inom en timme på väg mot ngn slgs aktivitet innan jobbet.
Här är bilder från en dag då jag träffade australiensiska Tess som var på besök i London. Lärde känna henne lite förra året genom Bea, så när hon var här nu vill jag givetvis passa på att ses. 
Vi träffades på Southbank och var inne en sväng på Tate Modern. Där var det någon random utsällning som vanligt (om kasettband??) Ja inte vet jag. 
Det var dock en dag man inte ville vara inomhus på och vi tog oss snart ut i solen igen.
London, på sitt bästa humör. Vi var också och besökte Borough Market. Jag jobbar precis där intill, men har faktiskt aldrig köpt något därifrån eller ens kollat in den ordentligt. Detta var dock en måndag eftermiddag så då såg man den inte precis i sin fulla glans. Men i och med att det var stängning snart så kunde vi fynda gigantiska bakverk för halvpriset och varsin god paj som försäljarna bara vill bli av med.
 ah, det var en bra dag... Varför hinner jag inte med mer sånt nuförtiden. Antar att sömnbrsiten har hunnit i kapp mig och nu sover jag igen allt det som jag inte sov i sommras. Ska iaf fösöka ta mig samman nu och ta en promenad i det fina höstvädret. Och eventuellt duscha sen. Och kankse äta. Sen borde jag plugga lite med. Och börja packa. Oh my so much to do AND SO LITTLE TIME. meeeh. Goda råd mottages.
 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Urban Ascent

Det är många sommar äventyr som jag inte har hunnit berätta om ännu. Ett utav dom var när jag och min George testade på klättring i Fulham! SUPER FUN! 
Givetvis valde vi att göra denna inomhusaktivitet den varmaste dagen på hela året, i en mindre bra luftkonditionerad lokal. Men vi hade int så mycket att välja på. Jag hade köpt lektionen 6 månader tidigare på Amazon, och om vi inte använde den nu så skulle den brinna inne- och det ville vi ju inte!  
 Så det va bar å åk. Vi fick låna skor där ^ så såg dom ut, väldigt åtsittande sko med bra grepp så man skulle få bästa möjliga förutsättningar på klätterväggen.
Lite uppvärmningsövningar, inte för att man behövde värma upp sig, bara at ta på sig skorna hade fått mig att bada i svett alla redan.
Så här såg det då ut där man klättrade. Färgerna på klossarna innebar olika svårighetsgrader. De gula var svårast för de var väldigt runda och stora och svårare att greppa. Enklast var de grå, fina att grabba tag i. Som första upvärmning fick vi klättra längs med sidan av vägen, och bara på orangea klossar. Så man skulle kunna se vägen klart och tydligt framför sig. 
Ihihi det var skoj! Här hänger George ett tag senare när vi fick klättra fritt. Det var vi och en grupp på 4 till som tog lektionen och de roligaste som hände var i början när vi alla skulle presentera oss och Georges hjärna inte var med riktigt. och han presenterar sig som "my name is Paul" jag börjar gapskratta och bara strirrar på honom. och han ba nämen vad fan säger jag  -- DU heter Pauline ju. Jag ba yes i'm a aware, darling. Och sen förklarade jag för alla att han hette George. måste varit hettan. 
George halkade till lite och gjorde sig illa i handen ajajaj, så han fick bli omplåstrad. Man fick se upp när man klättrade för klossarna blev rejält hala för man var jättesvettig om händerna pga av värmen, spelade ingen roll hur mycket talk man tog.
Men han var duktig och försökte igen, läraren kunde nämligen säga till oss till exempel: använd er bara av grå klossar för att klättra upp till taket. Det kunde vara svårt och man fick tänka till ordentligt för att hitta den rätta vägen upp. Så George gav inte med sig förän an klarat av att klättra upp den vägen som hon hade sagt. BRA JOBBAT wihuu. 
Här är jag påväg ner från en vägg oxå! Alltså det var super kul, jag hade kankse lite lättare för mig eftersom mina ben är ganska långa, så ja nådde lättare till klossarna som var längr bort. Men mina armar däremot är ju bara DEG, vissa grejer som man gjodre var man tvungen att bara hänga i en arm och svinga sig till nästa - det klarade ju inte jag, bara gleeed ner och kunde inte hålla upp mig själv, så måste träna armstyrka!! 
 
 Så att nöjd med det beslutet att köpa klättringslektionen -tänkte verkligen sen att nu jävlar ska jag börja klättra, men som vanligt är man dålig på att ta tag i saker och har inte gjort det sen. DÅLIGT AV MIG. Efter lektionen (tog en dusch - väbehövligt) gick vi för att hälsa på Holly och Lawrence som bor i Hammersmith. Då gick vi förbi den här fräna bilen. 
 DEN VILLE JAG HA. Kan även tänka mig den snorgröna Mr. Bean varianten. Hehe och sen blev det även ett kärt återseende - gick förbi den här gatan:
GASTEIN ROAD. haha, mitt gamla hem ett par månader 2011/2012. Martini och jag hade det gosigt i vårt ljusblå rum i våra stora dubbelsängar. Jag ville gå och ta ett kort på huset, men det stog några snubbar utanför, så kände att det kanske skulle bli lite pinigt, så avstod. Så en liten nostalgitripp där. Sen fortsattte vi hem t Holly och Lawrence och satt ute i skuggan hos dom lite, fick lite förfriskningar och goasade med djuren. På kvällen gick vi ute i Isleworth och såg lite livemusic, en kille som var BÄST på att göra Jimi Hendrix covers. good day! 
LDN | | Kommentera |
Upp