"Resultatet"

Haha jag färgede då håret igår och det hände inte precis så mkt. här är bilden före:
väldigt pissgult undertill, ville få bort det! Tyckte det lyckades ändå, men det syns inte precis på bilden
man be heeeey ingen skillnad typ! måste nog klippa lite idet och färga det igen längst ner tror jag, färgen räckte nog inte riktigt...
ja så att så ser man ut nowadays. 
 
i mitt nyfärgade hår begav jag mig sedan ut för en natt in the city. Min kompis Elisabeth hade tipsat om en spelning hon skulle gå på i Shoreditch och så visar det sig att det är på "mitt gamla hak" Underbelly of Hoxton. Där jag brukade hjälpa till med ljudet när jag gick min kurs. HAHA huur random??? av alla ställen i London liksom. 
 
Men än så slutade inte sammanträffandena. När jag var på väg dit själv, på en skum bakgata, så hör jag plötsligt någon ropa mitt namn, och så står JIMMY där. Man ba va fan gör du här?? Han ba jag skulle spela, men sen eh kom the lead singer tre timmar för sent, vi hade ett gräl och bandet splittrades. (Inte första gången ett band som han är med i splittras lol) Nämen, han var inte helt förkrossad för han hade bara vart en bandmedlem sedan i onsdags, och han spelar tydligen i tre andra band nuförtiden, så det går ingen nöd på honom. 
 
Well, så att han skulle ha spelat på samma ställe som jag var påväg till, så han följde med dit igen. Och det var bra för jag bara hakade på honom så jag slapp betala hehe. Tydligen så är det ingen som ställer några frågor om man går runt med ett basfodral. Sen så fick man gratis öl från backstage oxå, så yeah lyckat!! Jag träffade Elisabeth och hennes vänner där inne med. Och de fick öl de med. Wiho, faktiskt kul att träffa Jimmy igen har inte sett honom på evigheter "I have missed being mean to you!" sa jag för det tyckte jag! haha. Och det var jättekul på Underbelly, det är ett coolt plejs har saknat det oxå. George var tyvärr inte med, and he missed out, men vi ska försöka dra ut honom lite mer nu, jag och Jimmy ringde upp honom på väg hem och skrek we love you, så hoppas han förstår det. 
 
| | Kommentera |

Färga håret?

 
ska färga håret, vet inte om det är smart att göra det halv två på natten efter ett stort glas vin. men den som lever får se...
| | En kommentar |

Foals + Efterklang @ The Royal Albert Hall

Bilder från i torsdags då Foals och Efterklang intog the Royal Albert Hall i sammarbete med "The Albert Sessions" : The Albert Sessions is a Royal Albert Hall initiative created in 2008 to encourage younger, emerging bands to play at the Hall
the Albert Sessions is designed to encourage younger fans and music enthusiasts to enjoy and take part in the event.
The Hall offers substantially lower ticket prices to attract younger audiences into the building who might not necessarily have the chance to attend a gig within the iconic venue.
Det här tycker jag personligen är en fantastisk idé. 2 av mina andra favorit band, Metronomy och the Wombats, har tidigare spelat där.
Så här ser det då ut inuti den "ikoniska hallen". Man kände ju sig riktigt priviliged att sitta där- jag hade flippin box seats for gods sake!
Först spelade Efterklang, de är ett danskt band, min far är lite av ett fan så jag lyssnade igenom alla album jag hade laddat över från hans bibliotek på min dator innan konserten och gillade verkligen vad jag hörde.
Efterklang är på last.fm taggade med post-rock, ambient, danish, electronica och experimental. Så att ni som inte hört dem tidigare kan föreställa er hur det låter. 
De har spelat in ett album tillsammans med the Dansih National Chamber Orchestra så jag skulle även vilja tillägga att de låter vackert modernt klassiska, men nu är jag ingen musik recensent...
På scen var de sammanlagt 6 personer och det bland annat bjöds på mycket ljuva vocal harmonies mellan den manliga och kvinnliga sångare(n)/skan. 
George sa att de var "the most polite band" han någonsin sett. De tackade ständigt publiken och Foals för att de fått chans att spela här. Och sen vips, när de spelat klart, drog de på sig matchande huvtröjor med texten "Efter Crew" på baksidan och hjälpte till att plocka av scenen!
Ja det är vad jag kallar artigt, haha. Jaha sedan var det dags för eftermiddagens höjdunkt. som jag har väntat! 
Förväntansfulla, vågar säga att hon till vänster lite mer sådan än han till höger... hade givetvis på mig en utav mina Foals tröjor dagen till ära.
Det hade nu fyllts på till bristningsgränsen med folk och hallen hade ett mystiskt blått sken över sig, jag beundrade de akustiska absorptions panelerna i taket, man inbilliar ju sig trots allt att man är en ljudtekniker.
LET THE MADNESS BEGIN.
(FOALS OMG!!)
 Om vi ska fortsätta med "taggningarna" så är Foals top taggar på last.fm math rock, indie rock, british och electronic. 
den "matematiska rocken" skulle jag väl säga att de lämnat bakom sig efter första albumet, nuförtiden låter de faktiskt ganska popiga och lite funkiga.
det är dock lite svårt att sätta fingret på exakt hur de låter, de har beskrivit sin andra skiva Total Life Forever som  "the dream of an eagle dying" så ja föreställ dig hur det låter så är vi väl ganksa nära sanningen(?)
De är hur som helst jävligt bra, och inget ont om Efterklang men det är cirka hundra procent mer ÖS när Foals spelar. 
Tror det måste varit första gången det var mosh pits inne i Albert Hall, haha, fy fan vad de röjde där nere. 
Och det lugnade ju inte precis ner sig när Yannis Philippakis, gitarrist och front man extraordinaire beger sig ut på   en "promenad" runt stalls area, wireless guitar and all. Och sedan hoppar tillbaka ner i publikhavet. 
Han gjorde även ytterliggare ett stage dive lite senare och var "försvunnen" därnere i flera minuter. 
incroyable!
Foals är trots allt inte bara about fullt ös medsvetslös, det finns en hel del slower numbers oxå
till exempel Moon då Jimmy sätter sig vid the keys och drar ner tempot. så fint. och så den fantstiska Spanish Sahara, som jag tvingar alla som går in på bloggen att lyssna på, hehe den är på autoplay, ni ska lyssna vare sig ni vill eller inte för den låten är the most epic.
men de är dock ändå i sitt esse när de spelar saker som Two Steps Twice, som de avslutade med, den lämnar efter sig en fantastisk euforisk känsla.
kändes ju skitkonstigt sen när jag var tvungen att åka till jobbet, haha, va fan! Konserten slutade nämligen vid 6, de skulle dock göra sig redo för att spela ytterliggare en gång lite senare på kvällen, sålde ut Royal Albert Hall och två framträdanden på samma dag- de är bäst, så spelad för minst 10 000 pers den dagen. 
 
Ja så att det kändes ju skitskumt att åka till jobbet och sätta sig framför datorn och spela Bubble Safari när jag egentligen bara vill forstätta att öhehm rock out... men men plikten kallar. 
 
Åh! sen hände ju typ konstigaste grejen ever på tåget hem. Tog sista tåget till St Margarets från Waterloo, var ganska mycket folk så man kunde inte precis ha två säten för sig själv, en random snygg kille sätter sig jämte mig. man ba hejhej hehe. anyhow så ser jag att han typ kollar på mig (hade luva på mig så det var ganksa obvious för mitt ansikte var inte precis väl synligt och han fösökte typ kolla in under luvan) så jag bara eeeh hej vill du nått eller? Tydligen så såg jag ut som någon han trodde han kände, men nä det var jag ju inte. Jaha så började vi prata lite och han gissade att jag inte var härifrån och ja det stämde ju sa jag. Så skulle han gissa var jag var ifrån - och vissa kankse vet att detta har hänt en gång förut - han bara Litauen? AhaHAHA neeej im from scheweeden. LOL. VARFÖR TROR FOLK AT JAG ÄR FRÅN LITAUEN AV ALLA BALTSATATER?  
 
väldigt komisk train journey iaf, sen visade det sig att han bodde i St. Margarets oxå så hoppas jag springer in i honom igen haha. 
 
BEST DAY EVER, de är inte varje dag man ser Efterklang och Foals, sitter i kungliga boxen på Royal Albert Hall eller att trevliga unga främmande män börjar prata med en på tåget om ens ursprung, oftast brukar det bara var creepy random dudes som börjar pratat med en. london, i love you. 
 
| | En kommentar |
Upp