Cantaloupe and Peach

DET ÄR HETT I STORBRITTANIEN- JAG SÄGER BARA DET.
Sedan jag återvände för en vecka sen har det bara gassat på och då trivs jag faktiskt ganska bra med konstiga arbetstider mellan halv 6 och 2. Då hinner man vara ute hela dagen, sitta och glassa i en lämplig park till 4 tiden och sedan börja dra sig mot jobbet, inte så dumt faktiskt!
I detta väder passar det även utmärkt att drick smoothies! Något jag höll på med under vintern, men sen när det började bli vår och sommar stannade smoothie drickandet av ngn anledning av. EEhh helloo brain what happened there??
Dammade av Innocent smoothie boken och kom ihåg att jag hade fryst ner massa frukt! Att göra smoothie på frozen fruit var cirka 100 ggr godare dagar som dessa när det är så varmt ute.
Bananer!
Melon!
Resten av ingridienserna var apelsiner, äppeljuice, persikor och så lite citron.
Resultatet var gudomligt! Och konsistensen var lite som en slushie som man kunde sörpla i sig med regnbågsfärgade sugrör! såååå jävla gott, började varje dag med två sådana stora glas några dagar förra veckan, då mår man gott! (Avnjuts bäst på en solig balkong i gammelfarmor Bojjans solbrillor i samma färg).
 
Smoothies/Thickies | |
Upp