Heatwave!

 
 
klockan är 01.09am och jag känner att lyssna på Martha and the Vandellas är det bästa sättet att förbereda sig för en jobbintervju imorgon. Skulle även sitta fint med lite toast... 
| | Kommentera |

richmond park

dagens väder: SUPER SUNNY o SUPER WINDY. George och jag tog en tur t Richmond Park i vårvädret.
 
 
Vi gick till King Henry's Mound, en fantastisk utkiksplats
 
 
En klar dag som denna kan man se enda till Windsor Castle! 
 
 
Sen kan man, om man tittar åt andra hållet,  genom "the avenue" se
 
raka vägen bort till St. Pauls Cathedral
 
 
Vårblommor! det gillar vi!
 
 
 
St Pauls avenyn igen. Kan även tillägga att mitt "Sagan-om-ringen-mode" var switched on today. Blir lite sådan varje gång jag srpinger runt i ööpna landskap. Skrek hela tiden random selected quotes från filmerna.
 
 
Till exempel: "Legolas! What does you elf eye see?" "A red sun rises, blood has been spilt this night"
 
 
"It's not a cloud. It's moving fast. And towards the wind" "...and they call it a mine- A MINE! ... -this is not a mine, it's a tomb!" "YOU SHALL NOT PASS!" etc etc
 
 
Geroge var måttligt road.
 
 
Imorgon ska han klippa sig. SNYFT. I do not approve. jag tycke om hans kalufs!
 
 
Fenton? Sen pratade vi lite med rådjuren oxå. Som vanligt är de totalt oskygga och visar ingen resepkt för bilförarna whatsoever. Hehe, we own this place. 
 
 
Super nice day out!
LDN | | Kommentera |

Twickenham

Promenadbilder från Twicknham
 
Har hittat en ny runda att springa tror jag minnsann! Helt dött på folk även en lördag eftermiddag, vilket är exakt vad jag söker- klarar inte av att springa när andra människor ser mig. Gillar att springa vid floden, problemt är bara att jag måste springa igenom halv St Maragarets och sen lite av Richmond. MEN här hittade jag en liten sträckning som går genom en park, genom posh-området på Cole Park Road, över järnvägen och sedan har man kommit till Marble Hill och snart floden utan att fastna backom massa mammor med barnvagnar som går och fönstershoppar. 
 
Nu ska jag snart åka till London Bridge och jobba 2 timmar- får dock betalt för 4- annars hade det ju inte varit någon mening. Yey för spela skit tråkiga facebook spel! 
 
Min telefonintervju har blivit flyttad- blev aldirg ngt i fredags, undrar nu bara- flyttad til NÄR exakt? Måste ha det jobbet. Det är verkligen tvärs över vägen från mig, skojar inte kan iprincip se byggnaden om jag kikar ut genom fönstret. SNACKA OM BRA LÄGE.. Får se vad som händer där, väntar som sagt på svar. 
 
Har även landat en intervju med Dow Chemicals aka napalm företaget, den 8 februari. Hoppas jag hinner få något annat jobb innan dess, vet redan nu att jag inte vill jobba med det. Känns helt moraliskt fel. end off. 
 
OOCH sista jobbuppdateringen är att Berend från agencyn som skickade mig t Photobox har ringt och hade ngt assesemt jag kunde gå på på torsdag, måste bara kolla med Testronics så att det är ok. I och med att jag jobbar så korta pass så tkr man ju att de borde kunna ha en intervju så att jag hinner åka o jobba oxå är ju ledig hela dagen i princip, men nähä nu skulle den vara vid 2 så då funkar det inte rirkgit eftersom jag börjar 3 på torsdag... 
 
yaya vi får se hur det går!
LDN | | En kommentar |
Upp