Planerar Wales

Bea är här. Hon och jag plus George åker till Wales på fredag och är iväg tills jag börjar jobba igen på tisdag. Så här är det tyst ett tag till.
| | Kommentera |

Promenerar

Sitter helt utsjasad (om det är ett ord) på jobbet. Bea är här och vi har inte gjort annat än promenera känns det som.
 
dagens strapats; Vauxhall-Trafalgar Square, förbi Westminster och parlamentet. upp på Piccadilly, in på Fortum and Mason. Upp via New Bond Street till Selfridges på Oxford Street. Köpte sushi, åt i en park i Mayfair. GOTT. 
 
traskade bort mot Leicester Square och Soho, in snabbtur på Liberty's först. Genom Chinatown mot Covent Garden. Handlade guidebok om Wales på fin bokaffär som hette Stanfords Maps.
 
Därefter vidare öserut mot St Pauls Cathedral och Bloomsbury, take away chokald tårta från "Bea's" och sedan över Southwark Bridge ner mot Borough och in på jobbet, 
 
FATTA HUR DÖD JAG ÄR ELLÖÖR? har gått i över 5 timmar. har nu fått lite nya krafter efter att ha slukat tidigare nämna tårta och en kopp kaffe. hoppas man överlever naten utan att däcka på tangetbordet...
 
LDN | | Kommentera |

LATITUDE 2013 (pt. 3)

Sista delen av historien om Latitude. Jag längtar verkligen verkligen tillbaka nu. festival fever. Det soundtrackas av den kvällens huvudakt F O A L S.
Tredje dagen var den mest intensiva utav dem alla. Vi var uppe tidigt och chillade till Bobby Womack at the main stage. Elisabeth var all sparkled up! 
Därefter bevittnade vi Laura Mvulas stunning performance in the BBC 6 music tent.
 Hon strålade och har en fantastisk röst. 
Vi såg därefter Múm.... ehm det var intressant? Inte riktigt min cup of tea. experimental stuff from Iceland. Helt crazy. Tjejen med cellon hade på slutet ngn weird dans där hon repeatedly kastade sig på golvet. da faq?? 
Next up var Austra, de var desto bättre!
Gillar guldet! Wa de var bra alltså, men det hade ju kunnat vara ännu bättre om deras mörka electro, sometimes dance-in-a-trance-varning music, hade spelats 2am istället för 2pm, det var lite fel tid helt enkelt.
När vi såg Austra träffade vi Greg, och han var helt fantastisk. Han var från Nya Zealand och det visade sig att vi hade vart på typ samma gig/festivaler i London de senaste året. GOOD TASTE. Han vill bli sparkeled up, så Elisabeth hjälpte honom såklart.
 
The gentleman with the floweryjacket träffade vi oxå där och vi rockade tillsammans hårdast till Austra, tycker jag personligen, av alla som var där. Vi belv sedan tipsade av Greg att det var något bra som hände i skogen sen på natten, denna info tackade vi för och hamnade senare mycket riktigt där och raveade med Greg och mass glowsticks haha.
Men efter Austra var vi dock rejält hungriga så vi köpte mat för första gången på festivalen, det blev en mezze platter med massa hummus och sallad och annat gott. Detta avnjöts i solen framför stora scenen där James Blake spelade. Vi blandade även egna drinkar eftersom vi lyckats smuggla in hyffsat med alkoholhaltiga substanser. NAJS!
Glittret sitter kvar! 
Vi återvände sedan till mörkret i tältet för att se CocoRosie. De hade typ the best beatboxer ever.
Annars var det kankse inte riktigt min grej... Det var skönt att komma ut i solen igen, började där seriöst jobba på att komma upp i en härlig sinnesstämmning av asslongs! 
AArrrgh så jävla gött att sitta där med en fin kompis, dricka cider, i solen och se på Local Natives- KAN DET BLI BÄTTRE, nje knappast! 
Det började skymma lita, vi var borta utanför ett tält där Disclosure spelade och dansade loss utanför. Vi hade tyvärr inte riktigt tid att ta oss fram till fronten, eftersom vi skulle se fucking FOALS sen! Men stämningen var nonetheless på topp, Disclosure levererar bra peppprefoalsmusik!
Är på bästa humöret här, bästa dagen. Sån jävla tur med, att Foals, som jag fuckin avgudar, headlinear och att de leverear och att festivalen slutar på bästa möjliga sätt, om de hade spelat första dagen hade ju liksom inget kunnat toppa det sen!
Foals var awesome, publiken var awesome, vi hittade yet again sköna människor att hänga med, jag bjöd på gin och vi stod långt fram och ba röjde helt enkelt. 
Det var ju gaaaaanska stor skillnad på att se Foals på festival, där de headlinear och alla är med på det mot att se dem sittandes på en stol i Royal Albert Hall, det var mäktigt, men det här var desto bättre.
 De slutade med Inhaler och Two Steps, Twice. och fy faaaaan vad det var bra. de ba "Thank you Latitude, we really didn't expect this!" haha men oh you are ever so welcome! Så, ja festivalen kunde inte slutat bättre. Vi gick sedan bort till skogen och raveade med vår nya vän Greg, drack mer och festade loss. Kan lätt tänka mig att återvända nästa år om de har en lika bra line up, så himla fina setting, mah - 11 poäng till Latitude och på återseende! 
 
 
 
Gigs/Festivals, Ljud | | Kommentera |
Upp