vox

| | Kommentera |

den fjärde mars: the winner takes it all

-
vi såg mamma mia DA MUSICAL. pappa sa att detta fick absolut inte komma ut på hans jobb. vi hade planerat att gå på fotboll, men i slutändan belv det inte av. och det är ju totalt oacceptabelt att åka t london o inte gå på fotbollsmatch MEN gå på mamma mia-musikal när man arbetar på ICA's etableringasavdelning.
-
haha stackars pappa!
-
mamma var iaf gla! min personliga åsikt om denna musikal är att den inte inte är bra- låtarna är givetvis bra, men storyn är inte speciellt kul, för den är precis som filmen... men gillar man filmen, lär man ju älska denna musikal. pauline mengel recenserar.
-
jaha jaha, tyvärr spenderade jag inte så mkt tid med mina kära föräldrar denna dag för jag hade ljud-kurs på dagen så detta var vad vi hann med. + en middag på slug and lettuce. det var 50 % off på all mat, men mamma o pappa var inte så förtjusta i brittiskcocktailbar'smat. o det är förståeligt för den är ju ganska så "lame".
-
skulle vilja avsluta med fabulous song line: the winner takes it all, the looser has to fall, it's simple and it's plain, why should I complain?
-
thank you for the music! ABBA POWER
| | Kommentera |

den tredje mars: tre dränkta katter räddar sig in på the teabox, richmond town

-
söndagen, dagen efter mamma o pappa kommit, hade vi planerat att vandra i richmond-st.margarets-twickenham. mötte upp mamma o pappa tidigt. stressigt på morgonen så glömde mina vandringskor. och att välja kläder efter väder... vi började med en frukost på starbucks men medan vi var därinne började regnet ösa ner. oj vad det öste. o öste o öste. vi trotsade dock vädrets makter o gick ut. bigmistake för min del. i balleinaskor. o en regnkappa som läckte som ett såll (upptäckte jag då). FRÖS SOM ETT LITET LITET ASPLÖV. vi kämpade oss upp på richmond hill i regnet o blåsten så pappa fick ta kort från en utkikspunkt som är cirka topp 10 en av de bästa sakerna han vet skulle jag våga påstå.
-
MEN sen ville vi bara komma in. så vi gick t ljuvliga lilla teabox inne i stadskärnan. åh det är så FAB där. perfekta afternoon tea stället. vi bara mös. pappa med tea-öl o räksallad o mamma o jag med  PERFEKT afternoon tea (nästan lika bra som mitt hehe). satt där o torkade till ett bra tag.
-
sen gick vi in på body shop o köpte upp hela lagret i princip o jag blev ngn typ av guldmedlem för vi handlade så mkt. håhå. med all denna nya väldoftande duschgel o budy butter begav vi oss tillbaka mammas o pappas hotell i bayswater o där TOG JAG ETT BAD! ATT TA ETT BAD ÄR SÅ UNDERSKATTAT ALLTSÅ. har inte gjort det på 5 år minst. o det var så härligt. sen luktade jag som en liten blomma o mös lite hos mamma o pappa i vita rena handdukar i nybäddad hotellsäng.
-
tyvärr fick jag dra mig tillbaka till lewisham sen. hm. hade gärna bott på hotell ett tag istället!
-
| | Kommentera |
Upp