minus £24


en lördag intog kaj o jag en stadig bakis måltid på en pizzeria i muswell hill.

jag kände mig inte särskilt bakis när jag gick dit men så fort vi slog upp dörrren blev jag smärtsam medveten om mitt tillstånd;  här är en väldigt bra liten review av stället som jag hittade på yell.com;

"La Porchetta serves good traditional Italian food - the portions are a little too big but that's better than being too small. Don't go if you're looking for an intimate meal, the restaruant is noisy and your conversation will be regularly interrupted by 'happy birthday' music played at full volume over the sound system."

två gånger. TVÅ GÅNGER!! släckte de ner hela lokalen. började sedan slå på en gigantisk trumma o lät HAPPY BIRTHDAY TO YOU skalla ut ur högtalarna. tinnitus varning på den volymen. de hastade ut m en ljusprydd tårta o slängde ner den framför födelsedagsbarnet. fy fan. så skulle jag inte vilja ha min födelsedag. fy fan igen. alla servitriser såg döende ut o som om de blivit mordhotade av managern. som sprang omkring o gastade. på italiano.
men mkt pizza var det o god pizza var det. o tiramisu. O billigt!

därefter vill jag minnas att jag traskade en bra bit. ner t highgate wood o igenom den tillbaka t east finchley. sen blev jag fattig. för jag gick in t alan o hans records. o stod o kände att jag kunde köpa typ alla buzzcocks singlar på vinyl. för att jag älskar buzzcocks. o minst lika mkt för the smashing artwork. men sen kom jag på att jag har inte ens en vinyl spelare. sod oxå. men jag vill fortfarande ha dom.

det här var det jag införskaffade då- som synes ovan- minus £24- men £24 well spent!

BEASTIE BOYS hello nasty
THE BLUESKINS word of mouth
LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRELS (THE AUDIO MOVIE) (F A I L - trodde jag köpte soundtracket)
LCD SOUNDSYSTEM 45:33
LCD SOUNDSYSTEMlcd soundsystem (2 disc)
MIXMAG PRESENTS: PETE TONG'S DEEP FUNK THEORY

you just gotta have the last one. pete tong ffs. den fick jag gratis! o även the audio movie. så det var ju inte så värst mkt fail ändå. när jag fick den på köpet.

alan är en mkt trevlig man. men jag tror han förolämpade mig lite. kom jag på sen. i efter hand:

-where you from?
-sweden
-oh i thought you were from lithuainia, or somwhere that way, but sweden is much better!
-haha

skrattade jag. men! sen kom jag på- han tycker jag ser litauisk ut- o det är tydligen ngt fel med det. eftersom 'sweden-is-much-better'. så det betyder alltså att han tycker att jag ser fulare ut än vad jag borde göra. MAN! not ok. inte för att jag har ngt emot litauen. not at all. jag känner en alldels underskön ballerina- victoria- som är därifrån. o hon är alldeles jättesnygg. men vad har alan från alan's records emot litauen egentligen? (o btw varför just litauen- av alla baltstater- litauen?!)

aja jag besöker honom med all säkerhet snart igen. tills dess, min bästa lithuainian-impression:

 

''Sveiki, mano vardas yra Paulius ir aš esu, Lietuva!''

(jag brilljerar på littauiska)
| | En kommentar |

VECKANS RAD

 1. 1x2
 2. 1x
 3. 1
 4. 1
 5. x2
 6. 12
 7. 1
 8. 1x
 9. 1
 10. 2
 11. 1
 12. 2
 13. 1
| | Kommentera |

'The rainfall in Morecambe embitters me, It fucks my hair and stings my cheeks'

jag befinner mig inte i morecambe. jag befinner mig i london.

men det är rainfall här m iaf. o det embitters me lite. o indeed fucks my hair + stings my cheeks...

the heartbreaks sågs även på relentless garage förra veckan. jag gillar verkligen den här låten liar, my dear

den låter inte som den är av den här tiden. men heartbreaks verkar inte tro att dom är av den här tiden heller o andra sidan. jaja låt dom hållas, vilka dom nu tror att dom är... great song anyway.såg även states of emotion. men ja. not for me that.
| | Kommentera |
Upp