god fortsättning

--
har suttit och läst försenade julbrev från morfar.
--
julen i london var väl god. men det här med hemlängtan. den bara ger sig inte.
--
jag har nu varit ledig i en vecka från testronic labs. har fått en lön som låg på över tusen pund. men har en skolavgift att betala som också ligger på över tusen pund + en hyra. som är på 400. så hejdå mina hårt förvärvade slantar/personliga besparingar/familjelånet.
--
ska nämligen traska bort t banken i hammersmith nu o bli fattig.
--
som tur är ska jag träffa CAMILLA HENRIKSSON-FRI sen. det får mig genast på bättre humör. vi ska ses i camden. o sedan dra oss mot abbey tavern. precis som på den den gamla goda au pair tiden. hon har varit här i ett par dagar nu. har hunnit med att ha en glöggfest, sitta o prata bort flera timmar på costa, gå på bio (sherlock holmes=fab) o äta thai mat. aw.
--
det är en god fortsättning minst sagt.
| | Kommentera |

hanging w henry

--
dammsugat å klart!
--
har aldirg pratat m en dammsugare så mkt tidigare i mitt liv; 
-
'come along henry'
'oh are you alright henry?'
'great job henry!'
--
he is such a fun guy!!
--
nu ska jag o marty mot mornington crescent o camden för market o upphämtning av reparerade hörlurar.
sen är det källar time igen 3e veckan starting now.. o helg igen 'good xmas money' men igh my brain is so damaged..
--
men säg inte t farmor!! hon får inte oroa sig jag mår jättebra farmor !!
-
| | 2 kommentarer |

hemma hos: martina

--
right, så vi har flyttat in lite. med betoning på lite. jag tror jag har varit i vårt nya rum sammanlagt 40 h denna vecka. har mest bara sovit. men lite har vi kommit iordning. marty köpte en liten gran från poundland oh christy julstämningen går i taket!! not.
--
jag har jobbat. 12 h både lördag o söndag. med att skjuta bad guys i turbaner. kan inte var hälsosamt. dagens ungsom alltså. o hela förra veckan. o veckan innan det. tror det är 2 veckor i sträck nu. oh no my brain is not damaged at al...
--
lite roligt har vi hunnit med iaf. varpå koko i fredags med bea o såg little comets o pratade med LÅNGA BRITTISKA killar. fanns det sådana? det visste jag inte i så fall... det var super fun anyways!
--
nu ska jag dammsuga, för det är min tur enligt städschemat. MED EN HENRY HOOVER!!! omg!! jag var alltid så avundsjuk på kajsa förra året för i hennes au pair familj hade dom en henry hoover! nu har jag en tjoho damsmugning just got more fun.
-
x o y o
| | Kommentera |
Upp