lunch:

medium salted popcorn + medium BLÅ slushy
uh...
underhållning: alpha and omega (3D)
oh yäää...
idag har det faktiskt varit kul o vara öh barnflicka.
| | En kommentar |

cybershot

OH. jag köpte en kam-e-ra.

undrens tid är ej ännu förbi.

min family hemma i la suede vill ju ibland SE vad jag har för mig. så de satte in födelsedags pengar på mitt ICA-BANKEN konto (oh yää jag är coolast). o sa t mig spend it wisely. så jag gick in på jessops i angel o sa:

-i knoww naaathing (in manuel 'fawlty towers' voice)
about cameras
but i got shed loads of money

SHOW ME WHAT YOU GOT!

sen tog dom alla mina pengar o gav mig en kamera som o heter sony blablabla [15 bokstäver o siffror] cybershot ngnting. o det tyckte väl jag lät sådär lagom fränt.  så va fan KÖR I VIND. som det brukar heta.

så nu ska jag inte behöva ta massa bilder på mig själv mer m web-camen. o behöva turn myself into a cartoon character. eller sno andras bilder på facebook. eller googla platser jag varit på. för att illustrera vad jag gör eller för att visa vilken sinnestämning jag befinner mig i. nu är det my photos!

så här är första korten. ehm. på mig. i mitt vita sterila asylum rum. jag ser lite lätt sjuklig ut. men det blir lätt så. om man bor i mitt vita sterila asylum rum. det var 1 på natten så det fanns inte så mkt annat att ta kort på. det mest intressanta var nog min frisyr som mills var lite imponerad av. jag försåt inte varför. det var skatbo-varning på den.

yaya they don't call me pauline-penguin-peacock for nothing!| | Kommentera |

mer från HMV

jag gjorde oxå ett o annat fynd på HMV denna helgen.

två skivor m mike oldfield m typ 3 hours worth of material för £5. det är faktiskt brottsligt billigt.

pappa papp(skalle) introducerade mig för den här mannen en gång för länge sen. vi lyssnade igenom tubular bells \/  tillsammans. det tar ett tag. den är endast intrumentell. så gott som iaf.  jag kmr inte riktigt ihåg hur den låter just nu. det jag minns bäst är att han efter approx 20 min plötsligt börjar prata o säger 'grand piano'. för att han börjar spela the grand piano i guess. det var jag inte beredd på o blev jag så rädd att jag hoppade t i min stol.

jag spenderade ytterliggare 5 pund på lcd soundsystem's this is happening.

kaj gillar inte lcd. hennes favoritlåt är inte new york i love you, but you're bringing me down.

men jag gillar't!

så... 10 quid well spent!

oh! btw. när liz kmr hit om en sisådär 2 veckor ska vi för fan se lcd OCH hot chip (o shit robot <- inte att förglömma). på flippin ally-pally. det är oxå money well spent! det kmr bli odd-sock-bananas o dans på hög nivå.

mind you inte avancerad nivå men HÖG. lika high som som grålle high-as-a-kite-knight. det är jävligt högt. kan jag informera om.

| | Kommentera |
Upp