oh behave!


THE MANiiigh vad sugen jag blev på att ha ett austin DANGER powers-movie-maraton. flippin love them movies to bits. o dress-up 60s/70s style BIG TIME! VEM ÄR MED MIG?!


Bäyonce the fox (idag IGEN) ruulzzz

the BBC-song. a a a aewesomeiiigh o vad jag längtar tills jag ska t londres då ska jag titta på

BBC1 BBC2 BBC3 BBC4 BBC5 BBC6 BBC7

HELA TIDEN

(BBC PEEACE)

xx

| | 2 kommentarer |

bon-bonnes

jag har ätit marknadskarameller hela dagen. wohooo

a ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hahaaaaa

o måste sprida lite glädje o disaster

först o främst: friidrotts em. råkar precis gå förbi teven då en 3stegshoppare misslyckas kapitalt m sitt hopp. snubblar på sista steget. störtar handlöst. åker m huvudet före genom hela sandgropen.

(detta hände för säkert 20 min sen o jag skarttar fortfarande när jag skriver detta)

för övrigt så är 3stegshopp den mest störda av alla sporter. hur kom man på detta undrar jag.

vidare ---

jag hamnade på nme.com. ehe. dagens största nyhet inom musikvärlden är tydligen att några duvor har skitit på kings of leon. det planterar ett stort leende i mitt ansikte. det finns en högre makt trots allt.

duvorna hade tydligen byggt bo i lokalen. o sen behövde de uträtta sin behov. på kings of leon.

ah! pigeons you ve gotta love eeeemför att 'fira' denna händelse hade nme gjort ett fotogalleri dedikerat t andra onstage disasters.

här följer några av mina personliga favoriter

metallicas frontman är inte helt hundra på sin egen scenshow. o råkar hamna på samma ställe som en pyroteknisk effekt under ett framträdande. o står mitt i detta när den exploderar. I D I O T

amy winO attackerar under glastonbury utan uppenbar anledning ett av sina egna fans. :)

u2 ska göra dramatisk entré. i en citron (ja det börjar bra). men rökmaskinerna har producerat så mkt rök att ingen hittar öppningsmeknismen. så u2 är inlåsta i en giant citron. kan det bli bättre? ja om dom hade stannat där inne.

ngn kastar en klubba på david bowie i oslo (alltså de där norrmännen) o den fastnar i hans Ö G A. som ngn slgas förskräcklig sockerslisk missil. U H U

black sabbath vill ha en replika av stonehenge m på sin turné. men beställer den i fel mått. meter istället för fot. så denna rekvisita får inte plats i de flesta venues. K L A N T I G T

men den bästa av de bästa
beyoncé 'FOXY cleopatra' knowles ramlar i en trappa under ett framträdande. faller typ handlöst en meter ner m volt o allt! aaaah hilarious. o sen hoppar upp helt oberörd o fortsätter sjunga. A W E S O M E

ah youve gotta lover her oxxxxxå she's got claaaaaaass

 

jag hoppas nästan på lite onstage disasters på emmaboda hä hä


| | Kommentera |

diverse ärenden

öhö.

idag har jag uträttat ärenden.
exempelvis har jag hämtat mitt nya pass. som mamma skrattade åt jättelänge o sa att jag hade ett giant head.
men jag är iaf tvungen att använda det passet även om mitt huvud är/ser abnormt stort ut annars kmr jag varken in eller ut ur storbrittanien. o det vill jag gärna göra.

det var en äldre dam som trängde sig före mig hos polisen. ta en kö-lapp fan. jag var chockad så jag vågade inte säga ngt t henne tyvärr.

hö. sen köpte jag nya högtalare o nätverkskabel t datorn. o ngt sautans humbug ljudkort från ett företag som inte ens verkar existera så det tänker jag lämna tillbaka t er, kjell & co! köp inte plexgear.

hö. på tal om hö jag har kört in två lass hö den senaste månaden. i am good.

vidare i (other ODD activities för dagen) ... jag har vaxat bilen. hä hä. nej! benen. nej inte det heller! jag har vaxat oljerocken. THE MIGHTY COAT OF OIL. OILSKIN. OILY. MR OILZ. eh. kärt barn har många namn. 2009 års (mitt livs?)bästa investering. den står emot allt. men nu behövde den impregneras lite. efter att ha haft en extra hård dag på ridklubben udden-

tävlat tre dagar. superhelgen. o DET HAR REGNAT HINKAR. djävulskt blött. allt jag äger är fuktskadat. men det har varit en bra helg. 'team grålle' gjorde bra ifrån sig. förutom att jag gjorde ett major cock up i sista klassen. uhu så argsint blev jag på mig själv.

tur att lisa sunshine singstar har varit m o spridit solsken omkring sig så man blir lite glad igen. (give m pictures!)

o att pappa bakar goda pumpafrallor o lagar god linssoppa när man kmr hem.

o att sam o jag ska åka t tingsryds marknad imorg.

o att emmabodafest.snart inträffar. (!!!)

det gör att man v e r k l i g e n blir glad igen

uhu jag är så gla a a a a d

 

ehehehehe det förra fina året ^| | Kommentera |
Upp