bakom denna dörr är rollerblades ABSOLUT förbjudna

en skylt jag observerade i teleborgshallen. intressant skylt tkr jag. den har väckt en del frågor i mitt huvud de senaste dagarna. t ex varför har man förbjudit rollerblades i en sport hall? o inte bara förbjudit- ABSOLUT förbjudit? de tyder på att det måste ha inträffat en en väldigt allvarlig incident m rollerblades där. jag skulle vilja ha sett den incidenten. (eller så förstör de bara golvet). jag skulle också vilja se vad som händer om man skulle försöka sig på att- trots förbudet- skejta igenom hallen iförd ett par rullande öh blades. vad kmr hända? kmr det storma ut speciella rollerbladesvakter o anhålla en? vad vad vad?

jo sen kan jag tala om en annan sak. att på lördag- då då är minsann rollerblades absolut förbjudna. då gäller bara skidor för min del. marty(smarty) kom på den brilljanta idén att åka t hestra för att åka skidor.

o jag har inte stått på mina skidor sen det här :


uhu tjejvasan. fy fan vad jobbigt. o ca en månad innan hårdträning i säffsen. ack då var jag i mitt livs form alla ggr. nu är jag inte det. försökte mig på att åka ut t stallet häromdagen. o jag har totalt glömt bort allt om hur man gör. teknik- what? o jag blev slutkörd av att bara åka 3 km. hursomhelst så ska det bli awesome iaf för längdskidor o de flesta andra vintersporter brukar resultera i en hel del fantastiska fall. o jag älskar när människor ramlar o slår sig. jag är även själv ganska bra att stå för sådan typ av underhållning.

iigh kolla på det här framförallt 0.15. det skulle kunna vara jag. jag har skrattat åt detta i 8 min nu.


idag har jag inte åkt skidor iaf. o jag kmr nog inte göra det heller. jag har jobbat på ridskolan. som vanligt. 'städat upp' o sett t att dessa mardörer har varit nöjda:

busen lisa chipita nikita depa hajen fritz kwestia philip papageno summernight nickie labello mirco zigge rabalder cefyr fanny anton birk zacke fantomen tizze wilton prior & grålle

det har gjort mig väldigt trött. dessutom måste jag snart tillbaka ut igen för det är dags för insläppet. o sen vid åtta har jag hoppträning m grålle. som gjorde en fin insats på söndagens klubbhoppning. det flög några bommar men det kan man ju inte alltid hjälpa när man är stor o grå o tkr att allting är så roligt att man glömmer lyfta på fötterna. wilton var också m o skötte sig helt o hållet exemplariskt. hoppade över både 80 o 90 cm.

oover and out.

 

| | 2 kommentarer |

λύκος, lýkos (’varg’) | άνθρωπος, ánthrōpos (’man’)

awoohoo. grekiska. o grekiska för vad?? vargman. VARULV ffs.

min mamma är en varulv.

jag oxå. jag kan aldrig sova när det är fullmåne.

martina o jag såg en film igår. EH- WOLFMAN (undrar vad den handlar om). vi var uttråkade. o kände att vi behövde skrämmas ihjäl. det är anledningen t detta lykantropiska svammel.

det här är en varulv.

det är den som har bitit oss.

 

RHEA=

pure evuuuuuuuul

anyway. idag har jag inte varit lykantropisk alls.

idag har jag varit garderobiääääääär.
ah oui monsieur! jag passade upp på folk som kom för att bevittna highschoolmusicalepektaklet i teleborgshallen. tjänade pengar åt riskolan, jojomänsan. stöd föreningslivet säger jag bara. jag tkr att vi var bra garderobiärer allihopa. nu ska jag lägga t det t mitt cv.

pauline mengel: exceptionell garderobiär.

min mamma (varuvlen) var m. o hon gjorde ett fantastisk handlöst fall baklänges. hon ramlade över en bänk. gud vad jag skrattade. dagens höjdpunkt.

här är en bild på highschoolmusical ensemblen.

när dom sjunger finalnummret.

oooooooh.



nej. det är egentligen mammas (varulvens) mystiska illavarslande tomtekör.

men det är inte så stor skillnad tkr jag. o jag tkr att det behövdes en bild av den här.

| | 4 kommentarer |

mal

jag har drabbats av en sjukdom. som jag misstänker är en helt vanlig förkylning. den är på väg att ge sig av nu vilket jag uppskattar mkt. för den har försvagat mig ngt förskräckligt. jag har bara sovit hela helgen. inte gjort ngn nytta alls.

mina ögon har varit som två kokande golfbollar o jag har allra helst velat plocka ur dom o lägga dom i frysen ett tag. öh normal symptom?

jag har kollat på da mighty boosh o dokumentärer om lobotomering. ingen bra kombination. som om mitt huvud inte var tillräckligt snurrigt ändå.

idag måste jag se t att få saker gjorda bl.a. rekrytera ngn medhjälpare t high school musical- annars ligger jag illa till.


| | 3 kommentarer |
Upp