HEJDÅDREV. jag kmr sakna

 
andy-pants. för hans byxor o hans cod-obsession.

'
skogen. o alla övergivna hus jag vill bo i. o alla grusvägar.

rhea. för att hon är awesome.


marrrrrty parrrty (för hon är party)


lisO. cos she has luvley bluu eyes (and more)


inte mig själv men min poncho o allt den får mig att göra. jag måste lämna kvar den. uhu


grålle gråben höghus. o mama. o tävla o alla hästarna.o pappa. grattis på födelsedagen den 25e!


(o massa annat)

 ack ja-

men noW I SHALL BEGIN MY QUEST

invasion of l'angleterre.

attackkkk

| | 4 kommentarer |

inget annat än emmaboda

har det verkligen gått en hel vecka sedan jag kom hem-stapplande från denna förunderliga tillställning?

öh jo. hur gick det till? jag måste ju recensera o analysera o dömma. nä ofc not. men jag tänker- woop woop- ha en fabulös bild o video kavalkad! YÄ!

det är tredje året som jag spenderat de sista dagarna av juli ute i rasslebygd. o det är alltid helt fantastiskt. uh jag har så mkt skivor jag måste införskaffa nu så jag kmr bli lika pank som en.. eh tank.

linn o kajan o jag själv dök upp på plats vid elva tiden på torsdagen o slog läger. det tog sin tid. det första jag såg måste varit parken

... som har några helt fantstiska låtar typ Vad ska vi göra med Henry? o Åt helvete med himlen. etc etc etc. jag kände celebration på hög nivå o dansade runt i mkt gott sällskap. enda invändningen är hatten- vad fan det är ju morfars stall-keps! men men fair do's.jaha jaha. sen kmr ett litet bakslag. jag missar den fabulösa tyska (jawohl!) dance duon - digitalism. oacceptabelt. hur kunde detta hända? vad fan sysslade jag med? (drack vin I presume). här är de ändock! m lite übercoolhet from deutschland deutschland. hoppas vi ses ngn annan gång.men låt sig icke nedslås av detta- det finns forfarande plenty of stuff to seeeeee! t ex daft punk darlin's cut copy. a bunch of lovely super-posing aussies m el-pianon o en lätt förkärlek to all things  80's. oH olivia o jag gjorde ängen osäkert. jag sträckte upp mina armar o skrek with a heart on fire i reach out for you tonight det var helt magiskt. o sen upptäckte jag att jag tappat min mobily. sod. men jag offrar happily min mobil t cut copy.


 

 

på natten var crookers även i skogen o spökade.

jag vill väl inte påstå att jag var överdrivet närvarande vid deras framträdande. men jag skuttade förbi där en o annan gång i förhoppning om att de skulle bash out we love animals . men jag missade nog det. däremot när jag låg i tältet någonstans mellan dröm o verklighet ngn gång vid 3-tiden så hör jag plötsligt lejonkungen. ja lejonkungen. you know  king of africa- the flippin soundtrack! vad är det som pågår, vad har jag tagit- var frågor som dök upp i mitt huvud. men snart så förstod jag att det bara var them crookers som fortfarande var igång. det hade varit pretty awesome att se.

ngn gång måste jag slutligen ha svimmat av ordentligt o några timmar för att sedan vakna upp t dag två!

dagarnas dag helt enkelt. då hände ju för fan allt.

bl a så hände kapten röd. ehe skutan går under! det var fantastico- inget går upp mot lite gbg reggae/danchall kl åtta på kvällen. fan vad awesome det var.därpå hände we have band. yä they have quite a band there! denna ldn-trio har jag gått o längtat efter sen i november då jag hade hoppats på att få se dem under mitt london besök. tyvärr klatande jag mig lite o fick fel phonenumber till biljettkassan. sen tänkte jag nästan åka på camden crawl oxå för att se dem då istället. men nähä inte det heller. därför blev jag svimfärdig av lycka när jag såg att de var klara för emmaboda. get dancey!låter precis lika bra live- så härligt!

här kastas man från ena härligheten t den andra- häpphäpp sedan hände det sig att de vänligaste av eldar intog ängen. friendly fires ofc. åhå om alla kunde dansa som edd skulle världen vara en mkt bättre plats.

inget annat än karneval när de spelar. jump in the pool jump in the pool

jag gjorde en gräslig tröja som jag gick iklädd o försökte se ut som en skeleton boy- noticed?

när white diamonds kom igång blev jag helt t mig alltså. aah jag är helt frälst.firade m langos sen m olivia- pricken över i!

o vad falls hände sen har jag ingen aning om. men malin eljah o jag kom i ngt slags techno parrrty mood. för jag tkr vi var nere o röjde på var o varann dj som var på. erol flippin alkan geni i allmänhet o såg man nog alla gånger.

hey!men ja festivalens mesta 'what ze flip?!' bokning måste ändå ha varit thomas von party som var schemalagd att spela i skogen kl 03.45 lördag morg. ingen visste vem thomas von party var. probs german. ingen visste vad thomas von party spelade. probs trance techno. vi visste bara att vi måste se det här. vi laddade upp i typ en timme m att bara sitta o tala t varandra m tysk brytning. parrrrty like ther zz n ooo tomorrrrrow yaaaa. ok så i skogen sen ppl  everywhere. idiot rave. så vi joinade in o röjde. jesus krist himslef var faktiskt där. jag såg honom. han bjöd upp t dans.

ngn gång vid halv 6 tiden tystnade nog allt o alla gick hem.

nu i efterhand har jag hört nasty rumours- som att thomaaaas inte ens var där. att han ställde in o de fck boka en annan dj. dessutom tror jag att den verkliga thomas in fact är från kanada. men i mitt huvud är o förblir thomaaas von parrrrrty tysk o i allra högsta grad närvarande vid emmabodafestivalen 2010. o vi tror att han dricker cosmopolitan before he goes on stage.

jag hade ingenstans att sova sen minns jag. blev räddad in t kaj  o anfallen av en halvnaken vid 7 tiden o sov två timmar.

lördag var lite sad för då åkte alla utom lina hem. pah! men vi två soldiered on. det var fortfarande massa kvar ju! men vi var båda lite trötta o jag kunde inte dricka för mkt för jag skulle köra dagen efter. men pepp igen!

såg easy gammal svensk reunited indie-pop. not a fan of reunions. det var ganska rubbish men kul att se ett o annat fan som verkligen gick in för det o dansade som besatta vid halv fyra på eftermiddagen. sådana människor förstår jag mig inte på. halv fyra på morgonen är ju en helt annan femma.

på kvällen/natten uträttades dock stordåd av crystal castles och maskinen. då var vi riktigt pepp. lina ramlade en gång det var riktigt roligt. så jag fick plåstra om henne lite.

cc är väl kända för att vara lite mentalt störda. det var lite halv mental iaf . packat m folk- kändes som att vara inne i ett virus ansatt mördar game boy. kul!
slutligen väntade vi då in maskinen. o det var ju ngt värt att vänta på. jag visste nog inte vaf jag förfäntat mig men jag blev helt frälst iaf. hamnade där framme o blev helt manglad det var a w e s o m e. perfekt avslut.o m de orden (ja fan vad fantastiska vi är) lämnar jag emmaboda för den här gången.

(åkte hem. sov 18 timmar i ett sträck)

peace ouT


| | 2 kommentarer |
Upp