pao o ringvälten o traktorn

jag är lite utslagen. det har varit två hårda dagar på braås ponny o ridklubb. jag var så trött att jag somnade mitt i grand designs innan(!)

igår var jag nog i stallet i 12 timmar.

idag bara mellan 7 o 2 dock. o jag tänker inte åka tillbaka!

vi har lite eh personalbrist.

så nu måste jag göra saker som jag egentligen inte borde göra.

t ex. köra runt m ringvälten i ridhuset. jag har inte kört traktorn sen december. jag kraschade den i väggen en gång ju. o sen byttes underlaget o harven. o ingen ansåg det vara nödvändigt att lära mig att harva på det nya sättet eftersom det förmodligen vore bäst för allas trevnad att jag inte gjorde det. eftersom jag kör in i saker.

men nu har jag varit så illa tvungen. men det har gått bra faktiskt. förutom att jag la i backen istället för ettan o höll på att backa över min moster som skulle hjälpa mig att haka på den där satans ringvälten...

apart from that no incidents!

men det är inte bra att jag blir van vid den växellådan nu! inte bra alls. jag borde övningsköra bil istället o inte den djävulsmaskinen.

| | 5 kommentarer |

happy bday andy-pants!!!

som sagt fyllde mr andrews år. joyeux anniversaire!

jag ska köpa 3 seinfeld säsonger t honom!

| | Kommentera |

FAT

det här m 'i stick too my apple pie' har börjat gå lite överstyr nu.

först var det ju all those po-ta-toes. sen i fredags- kaj&paj åt upp hela staden. typ. vi var på excelle först. o istället för att jag bara ta en vanlig ost+tomatpizza eller veggiepizza så tog jag en trippel-ostpizza. vad kan gå fel m tre sorters ost liksom? dessutom hette den 'elias' o det är ju ett pålitligt namn så- varför inte? men varförvarförvarför undrade jag sedan.

vi trodde att vi skulle kunde bota vårt lätta illamående m en mjukglass. wrongwrongwrong.

man blir väldigt törstig av mjukglass. så vi gick för att köpa en dricka på ett café o lyckades köpa varsin bakelse samtidigt.

törsten var ej ännu släckt o eftersom det var hutlösa priser på café zity gick vi t ica (who loves me) för att köpa mer dricka. köpte även ett pringlesrör som jag åt upp senare på kvällen.

o ngnstans lyckade jag hälla i mig en pucko oxå.

this is an outrage.

o lördagen blev det inte precis bättre för min lillelillelillebror fyllde sjutton så ma hade bakat o handlat tårtor o kakor. i många mängder. o jag kände att jag tvunget skulle äta av allt hela tiden.

lisa kom senare på kvällen m snyft-filmer o en chokladkaka. så vi planterde oss i varsin stonecouch. as we know it. o åt upp chokladkakan o alla rester som fanns kvar sedan kalaset. vi blev lite depressed efter att ha sett dagboken så fyllde på depårena lite extra m varsin rostis.

ah lovely. föll inte medvetslös för än kl4 ungefär. hade då redan lyckats falla ihop i köket en gång. skratt attack. lisa hade hicka. whacko.

jag hoppas verkligen vi åker t ett tivoli ngn gång o äter sockervadd.

såg även tusen avsnitt segemyhr. 'WHA! du kan bli lika stor som BOCKSTENSMANNNEN!'

idag har vi ätit ostbågar. för det behövdes ju verkligen.

jag mår lite dåligt nu... så vad har jag lärt mig efter denna helgen: man mår inte mindre illa av att äta en mjukglass!

| | 4 kommentarer |
Upp