mr takagi wont be joining us ... for the rest of his life!!!

en gång till.

hemlig bussresa. inträffar imorg kl 1200. jättehemlig är den. jag vet inte vad jag ska. inte alls. bara att jag blir dumpad på samma plats där jag hoppade på 1630 dagen efter. nästan lika hemlig som THE THRILL RIDE i den hitchcockfilmen vi såg i morse, liz o jag. torn curtain är det. m ms julie andrews (hon kanske är gift iofs vad vet jag). alltså den bussen. ih. den kmr närmare o närmare. jag har officiellt aldrig blivit så skrämd av en buss tidigare i livet. nä. jag tänkte efter ordentligt, jag har inte det. jag åkte buss idag förresten! appropå.

värst blir det när de måste plocka upp en uråldrig dam på vägen. PANIK. och stråksektionen i orkestern får fnatt. tidigare har har man ju bara hört den där olycksbådande men ändå ja, jämförelsevis rogivande trumman. men ja sen IIIGH gnissel gnissel gnissel (vänligen ha överseende m mina ljudeffekter). fioler kan verkligen skrämma upp mig. o kolla kolla --> http://www.youtube.com/watch?v=uLoHGE3aI4w <-- alll credits t polka dot productions. or whateva. cirkus 4.55 när han vänder sig om i DA-DA-DAM bussen kmr bakom kröken. AAH. jag vågade inte titta.

vågar man ut åka buss efter det här? hursomhelst tänker jag ha på mig sjalett o assassin/spy-coat. för att komma i rätt stämning. oh vad hemlig jag är. jättehemlig,

vi såg frenzy också. creepy. jag somnade. o die hard. öhm. jag somnade. nästan nästan blev det allt eller inget. jag ville se när mr horse dansar busstop. flippin priceless. so mr ... horse? what can you do? fanns inte ngt klipp på idiotube. bara dubbat t spanska. men lyssna på den låten, have that man i mind o get dancey så att säga.

http://open.spotify.com/track/0dwAHBBK9jH5rJ6bmFbqcBdet var allt. börja måla giraffer förresten. det behövs fler. xoxo

| | En kommentar |

T-t-teakettle!!!

ok då.

jag är lite i skräck. jag kan orsaka ett elfel här. eller en brand. jag vet inte om det finns ngn jordfelsbrytare i detta hus. det är lite ancient. man vet ju aldrig vad som kan hända.

sen är jag inte riktigt bekant med hur man hanterar en brandsläckare. så om brand skulle inträffa kan jag inte oskadliggöra den. om elfel skulle inträffa får jag en elchock. ih jag kankse faller död ner. jag ska förmodligen inte koka upp ngt vatten i den vattenkokaren. note to self: tala även om för resten av hushållet att vattenkokaren kan vara riskabel att använda. jag vill inte ha ngn annnans död på mitt samvete. horrible.

det är givetvis pga mig som vattenkokaren har blivit riskabel. igår, johan vet vad som hände, jag slösade m hans sömntimmar till halvtre ungefär. o så lyssnade jag på ngt som bäst kan beskrivas som electric-whale-music (lika fantastiskt som det låter tänk en elektrisk val. woah). jag var alltså i ganska uppåt så jag bestämde mig för att koka lite te. men min hjärna var ändå lite urfunktion. den gick lite på autopilot. så jag fyllde på vatten. jag märkte dock inte att jag satt ner vattenkokaren i en kastrull full m vatten samtidigt som jag gjorde detta. vatten upp i det där maskineriet? inte bra that's for sure.

så om jag sätter igång den nu kanske det blir en EXPLOSION. alltså nej. jag tänker inte göra det. much rather electric whales than electric chocks. som vi säger här ... öh i furuliden.

hur fan ska detta gå när lizouainiah-list-maker and world champion of flippin teadrinking turns up at my doorstep at 6 and demands some sugary tea?! ("8 sugars?" "yes please! and I the want BIG white cup.") Tyvärr darling men vattenkokaren is finito. där kmr jag gå en annan säker död t mötes. vi får väl helt enkelt plocka fram lilla gamla goda IKEA tekastrullen igen som inte har varit i bruk since approx 2002.

hoppas att mr alfred H kan hålla henne lugn. ngt så när iaf. undrar vad det blir idag? slå nollan t polisen? perhaps, perhaps, perhaps. jag får väl gå o kolla igenom videoregistret.

måste gå ut m rhea nu. o sen behöver väl den där bomullsskallen W motioneras lite antar jag.| | 3 kommentarer |

unthinking

så. nu har jag hängt mig. härute. det är kaj-pajs fel.
| | 4 kommentarer |
Upp