'that's what I thought ... Muswell Hill, please!!'

'Jag kommer vara Olga under resan
Pauline kommer vara Helga' för att citera kaj. nu börjar den otroliga flykten.

trots allvarlig vaccinations-efter-smärta o on pills så ska det nog gå bra. har även dränkt mig själv i bensin idag. det var helt ofrivilligt. i m not suicidal. jag var bara lite lätt klantig när jag skulle tanka traktorn. utan tratt... sen ville den ändå inte starta. så idag hatar jag traktorn. väldigt mkt.

jaja anyway imorg så är vi off o då kmr jag vara så glad som jag bara kan bli. wihu.

 

typ 200 years ago.


| | En kommentar |

livid and ill-informed

liz o jag have taken some öh shots. ao it hurts a bit. jag ska ju jobba imorg. o det går inte o jobba i ett stall om den ena armen är ur funktion. jag var tydligen lite 'speciell'. not normal alltså. som mitt bankkort o mitt leg, så jag är van vid det. det sa en bankkvinna t mig senast igår faktiskt. hon bara 'ja du har ju ingen normal - jag menar vanlig bank!' gjorde vad hon kunde för att inte såra mina onormala känsor o mitt onormala bankkonto. iaf - back to vårdcentralen - så tyckte de att det var bäst att jag satt ner o väntade en stund efteråt. för jag är tydligen allergisk mot ägg. men jag kan äta sockerkaka sa jag till dom. men de tyckte ändå jag skulle sitta ner o invänta eventuella biverningar/dödsfall. men guess what I M ALIVEEEE.

 

så nu är vi omplåstrade.

 

jag hörde några roliga människor en gång på natten för ett tag sedan. på typ sveriges motsvarighet t fivelive. dvs. vaken - i P3. uuuh. varför jag råkade vara vaken när vaken i P3 sändes vet jag inte. det var på teven iaf. det finns radio i teven you know. så jag tror jag har typ 1000 miljoner kanaler. men det är bara radio. bara svart o ngn som pratar.

 

de fick ringa in massa loooooooons som fick säga vad de tyckte om at ppl gick före riskgrupperna i vaccinationskön (AKA ppl like my mother).

 

en dam. som ville vara anonym. m bred skånsk dialekt- tyckte det var helt ok att folk gick före henne för hon brukade ju släppa fram folk i kön t kassan.

 

en man. en aggressiv man- tyckte att det var ok att släppa fram politiker. för de är ju så viktiga. de styr ju landet. så han var obviously en politiker.

 

masshysteri. örgh. hoppas vi dör allihopa.

 

 

 

| | Kommentera |

'Jag delar inte min mandelmassa m ngn'

äventyr äventyr äventyr. var upp i östergötlandet o lekte sex and the city m ACTLO(Ann-Charlotte-the-lovely-one som hon så ödmjukt kallar sig). men hon är väldigt lovely indeed min auntie. o så var ju givetvis de där två hotpotsen lis o mirr m också.

så där gick vi o bredde ut oss på gatan. väjde inte för ngn. fick massage o ansiktsbehandling. o köpte skor. åt ngnting som jag antar kallas för brunch. o fikade. mmm bakelser. o pratade o skrattade. o drack vin. o åt hinkvis m ben&jerry's. o på kvällen såg vi flera säsonger SATC i sträck. ao så härligt.

leif. herrn i huset. bjöd förstås på några genialiska oneliners som alltid. då han inte riktigt är till freds m att följa GI-metoden fullt ut, som ac the boss då vill att han ska göra, är hans bästa o mesta godsak mandelmassa. mmm. vi eh lånade lite mandelmassa av honom t vår glass en dag. o det är då uttrycket 'jag delar inte min mandelmassa m nån' yttras. ah-ha-ha. jag vet inte om det makes sense för ngn annan som inte var där då, men hans ton o uppsyn. ah priceless helt enkelt.

sen var det helt plötsligt måndag o jag var lika fruktansvärt oglamorös som vanligt. hu jobba jobba hela dagen. i leran. men det är väl där jag hör hemma. men det är alltid kul att bara göra helt tvärtemot ngn gång ibland. ack ja.

  red red wine.

meningen m äventyret var då att ha en sista liten uppsamling innan lis försvinner över t the US of A. jag kmr sakna sakna sakna då. mkt. imorg kmr hon hit sista gången innan avfärd. ao. då ska vi ut på ett annat äventyr. vårdcentralen nästa. cos we think. swine no good.xoxo


| | 3 kommentarer |
Upp