NADOLIG FLIPPIN LLAWEN

total-idiot-mega-flashback! t 'the chritmas project' på engelskan i ettan. när millan o jag researched welsh xmas traditions. o millan went flippin bananas o tyckte att vi skulle ta m ett älgkranium på en pinne t skolan. för walesarna har ngn mad gammal tradition som kallas mari lwyd.

aka den grå märren.fuckin crazy. man ska gå runt m ett hästkranium på en pinne. dold under ett lakan. knacka dörr. lite som trick or treat. låter det som. men detta är fully grown drunken men vi talar om. så det är verkligen inte lika städat som trick or treat. in fact så har den här tradition mer eller mindre dött ut för männen kunde inte sköta sig. män kan i allmänhet inte sköta sig. som vi alla vet. så det pågår nog inte precis längre. men så klart så finns det ju alltid några crazy-berks som ska hålla alla traditioner vid liv. så DEN GRÅ MÄRREN håller på att återuppstå verkar det som. merveiulleux säger jag!freaky. den andra bilden är så cool. ha ha. jag bara hänger lite här m statymannen. bry er inte om mig.

ja i brist på hästkranium tyckte då mills att vi kunde ta ett älgkranium som min morfar dumpat här. we didint. men vi bakade walesisk julkaka o sjöng falalalalalala. ha ha jag jag faller o skrattar.

mad welsh people! nästa jul ska jag se t att fira därborta det verkar ju hur kul som helst. tomten kan ju slänga sig i väggen o bara svimma av m en gång. han är ju ingenting jämfört m detta.

så NADOLIG FLIPPIN LLAWEN T ALLA MÄNNISKOR
(det betyder god flippin jul för er som inte förstod det. på cymraeg.)

| | 4 kommentarer |

nadolig vampyrisk llawen

oh jag hängde verkligen upp mig på vampyrer o dracula or drac or D nu. eddie izzard on b-movies and vampires i legoanimation. det kan inte bli bättre! totally flippin toast hilarious. barnkören är nog min favorit.

 

i dunno kanske kunde det bli bättre? noel fielding som vlad the impaler (även känd som dracula). o det är iigh richard 'saboo' ayoade as director. detta är ganska mental. mad man running through the fields. o det ser ut som 70-tal.

 

 

LÄNGE LEVE TRANSYLVANINEN.

 

 

| | Kommentera |

nadolig spöklig llawen

right now i flippin love the sugababes. vad är det där för ljud är det en trumpet eller en synt i rrreally cannot tell men it sounds awesome!

jag har idag träffat ett spöke(kayo) o en vampyr(millo). o lämnat ifrån mig en manual t respektive för att berika deras liv ytterliggare. eller åtminstone ge dem vägledning. o för att jag tkr så mkt om dem o för att de är så söta. 

all you people are vampires
and all your stories are stale
and though you pretend to stand by us
I know you're certain we'll fail.

she was close, close enough to be your ghost. but my chances turned to toast when I asked her if I could call her your name.

^ lite al turner brillianthet som är både vampyr o spök- relaterat. ghost - toast. fantastic.

senare på dagen. hemma. får en special delivery. det är en dvdskiva m spektaklet braåsponnyoridklubbsluciashow2009 på. oh my god steve. jag var väldigt väldigt väldigt delaktig i braåsponnyoridklubbsluciashow2009 kan jag tala om. lite för delaktig. jag gestaltade en väldigt trovärdig barack obama i gymkhanan som var US-celebs and VIPs vs vilvittrorna ur ronja rövardotter. tyvärr drog jag hela laget m mig ner i fördärvet då jag apparently inte kan rida. eller gå balansgång. men trovärdig det var jag. jag hade fan lera i ansiktet. i hela ansiktet. så jag var helt svart.

jag figurerade även i en annan sketch. där såg man tack o lov inte så mkt av mig. jag var nämligen hästbakdel. gömd under ett lakan. mina ben hoppar dock runt så glatt så.

jag tror vi får ta o se detta på nyårsafton. widescreeeeeeeeeen.

men nu är det jul igen. mamma hänger herdar här o she aint happy about it. men hon bakar ngt fantastiskt. jag har slagit in presenter o det har blivit jättefult. för jag kan inte. o det finns ingen instruktionbok. det är ingen mening ändå. de ska ändå slitas upp. o sen bryr sig ingen längre.


gastkramad

| | Kommentera |
Upp